Städfirma i Kinna

Välkommen till Damma Och Städa!

Behöver du professionell hjälp av en bra städfirma?

Söker du en bra städfirma som är lyhörd för kundernas behov och som utför alla uppdrag med bravur? Håller du till i Göteborgs- eller Boråstrakten? Då behöver du inte leta mer; kontakta genast Damma och Städa för all den hjälp du behöver inom städ! Våra priser tål att jämföras och vi har mycket goda referenser från tidigare städjobb. Dessutom har vi en nöjd-kund-garanti som ger extra trygghet. Visst vore det väl skönt att kunna fokusera på precis det du vill och inte behöva tänka på städningen? Vi utför uppdrag enligt nedan åt både privatpersoner och företag. Självklart ordnar vi med RUT-avdrag för den som så önskar.

Hemstädning

Att komma hem till en städad och fräsch bostad är en skön känsla. Särskilt trevligt är det att kunna överlåta städningen till någon annan och istället få möjlighet att ägna sig åt annat. Du kan med varm hand överlämna allt det som har med hemstädning att göra åt oss. Vi följer alltid noggrant en lista på områden som ska inkluderas i städningen för att säkerställa att inget missas. Allt för ett skinande rent resultat, varje gång!

Genom att använda detta formulär accepterar du att Damma Och Städa Sverige lagrar och hanterar dina uppgifter.
Uppgifterna i fråga kommer att användas för att återkoppla till dig som kund/besökare.

Städfirma i Kinna

Kontorsstädning

Låt oss få sköta städningen på er arbetsplats, så att ni kan fokusera på kärnverksamheten. Tillsammans kommer vi fram till uppdragets omfattning, det vill säga hur ofta vi ska städa hos er samt vilka dagar och tider som passar er bäst.

Flyttstädning

En flytt innebär mycket att tänka på och det kan vara svårt att få tiden att räcka till vad gäller städning och liknande. Dessutom är flyttstädning något helt annat än en vanlig “veckostädning”; den måste utföras mycket noggrant för att godkännas av hyresvärd eller person som ska ta över bostaden. Vi har lång erfarenhet av flyttstädning och vet precis vad som ska göras för att bostaden ska kunna klara en besiktning.

Våra tjänster

Hemstäd - Damma Och Städa Sverige

Hemstäd

LÄS MER HÄR
Flyttstäd - Damma Och Städa Sverige

Flyttstäd

LÄS MER HÄR
Kontorsstäd - Damma Och Städa Sverige

Kontorsstäd

LÄS MER HÄR
Trappstäd - Damma Och Städa Sverige

Trappstäd

LÄS MER HÄR
Byggstäd - Damma Och Städa Sverige

Byggstäd

LÄS MER HÄR
Golvpolering - Damma Och Städa Sverige

Golvpolering

LÄS MER HÄR
Fönsterputs - Damma Och Städa Sverige

Fönsterputs

LÄS MER HÄR
Markistvätt - Damma Och Städa Sverige

Markistvätt

LÄS MER HÄR

Låter våra tjänster intressanta? Vill du läsa mer?

Läs mer här

Byggstädning

På en byggarbetsplats är det viktigt att regelbundet göra rent, eftersom det snabbt samlas damm och skräp. Det här kan innebära en hälsofara för dem som jobbar där och av den anledningen rekommenderas du att utföra byggstädning eller industristäd med jämna mellanrum. Du är varmt välkommen att kontakta oss med dina önskemål, så hjälper vi dig på bästa tänkbara sätt.

Övriga tjänster

Vi är också mycket duktiga på att utföra andra städtjänster såsom trappstädning, industristäd, fönsterputsning, golvpolering, markistvätt med mera. Allt utförs i den omfattning du som kund önskar; meddela oss bara dina behov så löser vi resten. Välkommen till en bra städfirma som oss för markistvätt redan idag!